وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

سویه‌های جدید کرونا در حال چرخش در کشور

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: کرونا هنوز تمام نشده و واریانت‌های جدید این بیماری در حال چرخش است که باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا یا سایر ویروس‌های تنفسی را داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا صالحی، عضو کمیته علمی کشوری کرونا، اظهار داشت: امروزه در ادبیات علمی پزشکی دنیا، درس آموخته‌های کرونا رایج است و در نشست روز گذشته کمیته علمی کرونا نیز گزارشی از درس آموخته های کرونا در جهان و ایران، ارائه شد.

 

وی افزود: کشورهای مختلف بررسی می‌کنند که در دو سه سال گذشته و مقابله با کرونا، چه اقداماتی انجام شده چه اقداماتی بهتر بود بیشتر و دقیق تر انجام شود و چه اقداماتی لازم بود، کمتر انجام شود.

 

عضو کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به مشارکت گسترده دستگاه‌های اجرایی در طرح شهید سلیمانی در کشور، گفت: اجرای طرح‌هایی مانند طرح شهید سلیمانی در مقابله با بیماری‌ها از جمله کرونا بسیار موثر بوده و توصیه سازمان‌ها و مراجع بین‌المللی و داخلی بر تشخیص زودرس، شناسایی و آگاه سازی افراد نسبت به بیماری شان به عنوان یکی از راه‌های مقابله با پاندمی‌ها ست.

 

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: ایران اقدامات مفید و موثر زیادی در مقابله با کرونا داشته و در کنار آن بهتر بود برخی اقدامات با دقت بهتری تصمیم گیری می شد. یکی از نقاط قوت ایران در این زمینه، واکسیناسیون و گسترش قابل توجه آن در جامعه بود که به کنترل کرونا کمک کرد.

 

عضو کمیته علمی کشوری کرونا از مسافرت‌های بین‌المللی هوایی به عنوان یکی از عوامل موثر در پاندمی کرونا یاد کرد و گفت: به نظر می‌رسد که مسافرت‌های بین‌المللی به صورت هوایی در پاندمی‌های آینده نیز مهم است؛ چراکه به گسترش بیماری، کمک می‌کند.

 

وی یادآور شد: چگونگی استفاده از روش‌های پیشگیری نیز در پاندمی‌های آینده، جای بحث دارد که در نشست روز گذشته در این خصوص به طور مفصل بحث و بررسی شد.

 

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: کرونا هنوز تمام نشده و واریانت‌های جدید این بیماری در حال چرخش است که باید کماکان آمادگی مقابله با کرونا، آنفلوآنزا یا سایر ویروس های تنفسی را داشته باشیم.

 

معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) تهران با اشاره به گسترش آنفلوآنزا در سطح کشور به ویژه در بین اطفال و کودکان، گفت: توصیه ما برای پیشگیری از آنفلوآنزا به ویژه در کودکان، رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک، شستشوی مداوم دست ها و عدم حضور دانش أموزان بیمار در مدارس برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایر دانش آموزان است.


وی ادامه داد: در شرایط فعلی توصیه می شود که دانش آموزان در مدارس علاوه بر رعایت فاصله فیزیکی، از ماسک نیز استفاده کنند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار